Thermokon Sensor Technology Finland Oy

Yhtiö on luotettava mittalaite- ja anturitoimittaja kiinteistöautomaation tarpeisiin. Meillä on asiantunteva ja joustava organisaatio, joka erinomaisella palvelulla, pitkällä kokemuksella ja hyvällä automaatioalan ymmärryksellä haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Tuotteet tulevat pääasiassa saksalaiselta päämieheltämme Thermokon Sensortechnik GmbH:lta.

Thermokonin tehdas on johtava kiinteistöautomaation mittalaite- ja anturivalmistaja Euroopassa. Yli 30 vuoden kokemus on hionut tuotteet helppokäyttöisiksi ja luotettaviksi. Voimakas panostus tuotekehitykseen on mahdollistanut kaikkein uusimpien tekniikoiden tuomisen rakennusautomaatioon.

Yhtiö on luotettava mittalaite- ja anturitoimittaja kiinteistöautomaation tarpeisiin. Meillä on asiantunteva ja joustava organisaatio, joka erinomaisella palvelulla, pitkällä kokemuksella ja hyvällä automaatioalan ymmärryksellä haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja kustannustehokkaita ratkaisuja..

Yhteystiedot

Thermokon Sensor Technology Finland Oy

Edelfeltinkatu 13 – 48200 Kotka
+358 45 230 7141
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Y-tunnus: 2735518-6


Ota yhteyttä

Katso tarkemmat yhteystiedot tai ota yhteyttä meihin lomakkeella.

Ota yhteyttä meihin